Snabbsökningsfunktionen förbättras

Snabbsökningsfunktionen både i kontrollpanelen och katalogdelen förbättras i nästa uppdatering. Funktion för att ändra kundlösenord från kontrollpanelen införs. Diverse säkerhetsfixar med mera installeras.

Fler nyheter

Ny design av kontrollpanelen
I nästa systemversion, som är planerad till sommaren, kommer kontrollpanelens utseende att förändras en hel del. Designen [...]
Driftsstörning
Vår serverleverantör utförde systemunderhåll under natten vilket medförde driftsstörningar ännu på [...]
Förbättrat stöd för PayPal
Stödet förbättras för PayPal genom tätare integration mot deras IPN-meddelandesystem (Instant Payment Notification).
Stafflade priser införs i nästa version
I kommande systemuppgradering införs funktionen stafflade priser, eller mängdrabatt. Mängdrabatten kommer att kunna justeras per produkt, genom [...]

Vilka är vi?

Preemtech är ett finlandssvenskt företag med säte i Vasa, Finland. Vårt huvudsakliga marknadsområde består av Sverige och Finland.

E-handel är vår kärnverksamhet och vi har producerat profesionella e-handelslösningar sedan 2004 då verksamheten grundades.

För oss är kvalitet och god service det enda som räknas. Man kan konkurrera med priser, kvantitet och marknadsföring osv. men man kan aldrig fuska med kvalitet. Vår ambition är att alltid vara snabba, flexibla och kunna leverera konkurrenskraftiga helhetslösningar för e-handel.

Preemtech
Strandgatan 16 A 10
65100 Vasa
Finland
Momsnummer: FI1913479-7

Lämna oss ett meddelande...