Funktion för Prisbevakning

Med nästa systemuppgradering kommer en ny funktion som gör det möjligt för kunder att bevaka priset på produkter. Kunder kan lämna sin e-postadress under valfri produkt för att sedan få ett e-postmeddelande om produktens pris går ner till priset kunden bevakar.

Skicka personligt priserbjudande

I kontrollpanelen listas alla prisbevakningar och webbutikens adminstratör får även möjligheten att enkelt skapa ett personligt priserbjudande som kan skickas till kunden med valfritt pris.

Fler nyheter

Paketprodukter (bundles)
Paketprodukter (bundle) är en ny funktion som rullas ut i en pågående systemuppgradering. Funktionen installeras kostnadsfritt i [...]
Ny designmall
En ny designmall har publicerats, nummer 24. Designen visas live på följande länk: https://demo.preemtech.fi/.
Merförsäljning i kassan
En ny funktion för att skapa merförsäljning i kassan släpps med följande systemuppgradering. Butiksägare får möjlighet att lyfta fram [...]
Nya designmallar
Två nya designmallar har publicerats, design 22 respektive design 23. Genom att använda verktyget designhanteraren i kontrollpanelen kan mallarnas [...]

Vilka är vi?

Preemtech är ett finlandssvenskt företag med säte i Vasa, Finland. Vårt huvudsakliga marknadsområde består av Sverige och Finland.

E-handel är vår kärnverksamhet och vi har producerat profesionella e-handelslösningar sedan 2004 då verksamheten grundades.

För oss är kvalitet och god service det enda som räknas. Man kan konkurrera med priser, kvantitet och marknadsföring osv. men man kan aldrig fuska med kvalitet. Vår ambition är att alltid vara snabba, flexibla och kunna leverera konkurrenskraftiga helhetslösningar för e-handel.

Preemtech
Strandgatan 16 A 10
65100 Vasa
Finland
Momsnummer: FI1913479-7

Lämna oss ett meddelande...