Automatiska växelkurser

Med nästa systemversion införs automatisk uppdatering av växelkurser från Europeiska Centralbanken. Uppdatering av valutakurserna sker automatiskt i bakgrunden utan handpåslag.

En ny inställning tillkommer även som låter webbutikens admininistratör att sätta en mariginal ovanpå främmande valutakurser, för att t.ex. göra priserna 1% dyrare än den faktiska växlingskursen. 

Fler nyheter

Göm hela produktgrupper
En ny funktion tillkommer med vilken webbutikens administratör kan gömma (inaktivera) hela produktgrupper/-kategorier samt underliggande [...]
Aviseringar för kontrollpanelen
En ny aviseringsfunktion för kontrollpanelen införs med en kommande systemuppgradering. Med den nya funktionen blir det lättare att [...]
Förbättrat robotfilter
Robotfiltret, även kallat ”Captcha”, förbättras i en kommande uppdatering för att bättre stoppa bottar som automatiskt försöker [...]
Systemuppgradering
En ny systemuppgradering har installerats hos alla kunder med nya och förbättrade funktioner. [...]

Vilka är vi?

Preemtech är ett finlandssvenskt företag med säte i Vasa, Finland. Vårt huvudsakliga marknadsområde består av Sverige och Finland.

E-handel är vår kärnverksamhet och vi har producerat profesionella e-handelslösningar sedan 2004 då verksamheten grundades.

För oss är kvalitet och god service det enda som räknas. Man kan konkurrera med priser, kvantitet och marknadsföring osv. men man kan aldrig fuska med kvalitet. Vår ambition är att alltid vara snabba, flexibla och kunna leverera konkurrenskraftiga helhetslösningar för e-handel.

Preemtech
Strandgatan 16 A 10
65100 Vasa
Finland
Momsnummer: FI1913479-7

Lämna oss ett meddelande...