Preemtech

Utvecklar e-handelssystem sedan 2004

E-handel

Med en e-handelslösning levererad av Preemtech är er affärsverksamhet på nätet säkrad för en lång tid framöver. Våra e-handelslösningar klarar av att hantera stora mängder produkter, kunder, ordrar och besökare. Plattformen är flexibel och kan utvecklas i samma takt som er verksamhet förändras.

 1. Mobil e-handel

  Mobilanpassad e-handel ingår som standard i alla våra e-handelslösningar. Med mobilanpassad e-handel når du alla besökare som surfar via telefoner eller surfplattor.

 2. Sökmotorvänligt

  Med vårt tekniska kunnande optimeras din webbutik för marknadens sökmotorer. I Jajja's senaste SEO-test av e-handelsleverantörer fick Preemtech betyget 5 av 5 möjliga.

 3. Professionell design

  En stor utmaning e-handelsföretag har är att övertyga kunderna om att de är trovärdiga. När du använder en av våra polerade och professionella designer har du redan tagit det första steget till att skapa förtroendet till kunden.

 4. Speciallösningar

  Ingen kund är den andre lik och ibland behövs det speciallösningar både vad gäller design som funktion. Kontakta oss för att få reda på mer om hur e-handelssystemet kan modifieras efter önskemål och krav.

 

E-handel

Inbyggda designmallar